WIE ZIJN WIJ? OVER ONS

Mijn naam is René Schapendonk. Ik heb meer dan 20 jaar gewerkt op grote en kleine accountantskantoren. In 2013 heb ik bewust de keuze gemaakt om voor mezelf te starten. Hierdoor kan ik mezelf breed inzetten en middels no nonsense en to the point mentaliteit de klant beter van dienst zijn. Naast boekhouden kan ik u financieel en fiscaal advies geven. Ik geef advies op maat en ben uw gesprekspartner om te sparren en problemen op te lossen. Op dit moment werken we met 3 personen waarvan 2 parttimers. Hieronder stellen we onszelf aan u voorMijn kantoor en bezoekadres is Spoorakkerweg 11 te Udenhout, Als u de afslag Udenhout neemt vanaf de snelweg Tilburg-den Bosch (N65) de eerste weg rechts na de bekende rotonde en dan na 150 meter links in het verzamelgebouw.

 

 

René Schapendonk

Ik ben accountant en eigenaar van MBC Midden Brabant Consultancy. Ik ben gespecialiseerd in (agrarische) accountancy, fiscaal-, financieel-, en bedrijfsadvies. Voor al uw vragen op het gebied van boekhouden, fiscaliteit, financiële zaken en Estate planning kunt u bij mij terecht.

In mijn vrije tijd geniet ik graag samen met vrienden op een terrasje of in een restaurant. Ik ben een echte Bourgondiër die van lekker eten en drinken houdt. Ook ben ik gek op mijn oldtimer, u zou me zomaar eens onderweg tegen kunnen komen op een oude tractor.

 

 

 

Joyce van Gestel

Ik ben moeder van 4 lieve en leuke meiden. In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met mijn dochters, of spreek ik af met vrienden of mijn zusje om samen te zijn.

Ik werk nu enige tijd voor MBC en heb het hier erg naar mijn zin. Ik houd me vooral bezig met de fiscale werkzaamheden, maar ook andere werkzaamheden worden door mij uitgevoerd.

 

Anouk Simons

Ik ben 28 jaar, gelukkig getrouwd met Jeroen en we zijn trotse ouders van 2 lieve dochters. Samen met onze hond Nala gaan we graag wandelen, een rondje fietsen of we spreken af met vrienden of familie voor een gezellige avond. 

Sinds een aantal jaar ben ik met veel plezier werkzaam bij MBC Midden Brabant Consultancy, ik ondersteun René als assistent accountant, maar voer ook andere werkzaamheden uit zoals PR en communicatie.

KENMERKEN

MBC Midden Brabant Consultancy staat voor

  • Vakkundigheid tegen betaalbare tarieven
  • No Nonsense
  • To the point
  • Meedenken en allround advies op maat
  • Altijd bereikbaar
  • pro actief en alert
  • ontzorgen

MBC Midden Brabant Consultancy zorgt voor een succesvolle onderneming die aan alle wet- en regelgeving voldoet. De jarenlange ervaring en kennis van de wet-en regelgeving zorgt voor een juiste keuze. Ook de fiscale tips en adviezen zorgen voor een positieve ontwikkeling van uw onderneming. Ook wordt u gewezen of financiële voordelen zoals subsidies en bancaire voordelen.

MBC Midden Brabant Consultancy streeft kennis en professionaliteit na. Daarom zijn wij ook aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants NBA en Vereniging Agrarische Bedrijfsadviseurs VAB om de kwaliteit van onze dienstverlening nu en in de toekomst gegarandeerd te houden.