Klantverhalen

Chantal van den Bijgaart

Bygardo Hairstyle & Fashion
Bekijk de website voor meer informatie!

"René neemt graag de tijd voor klanten en reageert snel."

Bygardo is een kapsalon gelegen in Moergestel. De huiselijke sfeer en het hechte team zorgen ervoor dat elke klant, van jong tot oud, zich op zijn of haar gemak voelt en een bezoek aan de kapper als dagje uit ervaart. Naast het kleuren, knippen en stijlen van haar, kun je bij Bygardo ook terecht voor het verzorgen van nagels met gellak. Tevens wordt er kleding te koop aangeboden in de salon. Chantal: “ik vind persoonlijk contact erg belangrijk, klanten weten wat ze aan ons hebben. Mijn kracht is de prijs- kwaliteitsverhouding. Klanten krijgen luxe en service tegen een betaalbare prijs. Over vijf jaar wil ik nog steeds dezelfde service en kwaliteit bieden. En wie weet komt er ooit een tweede salon, maar alleen als ik de hoge kwaliteit kan waarborgen.”

Ook bij MBC staat het persoonlijk contact centraal volgens Chantal. “Je bent geen nummertje. René neemt graag de tijd voor klanten en reageert snel als ik vragen heb, hij is heel servicegericht. Dat sluit aan bij mijn bedrijf en waar ik voor sta als ondernemer, ik geef MBC daarom een 9.”

Tips en tricks voor andere ondernemers: “Blijf bij jezelf en geef altijd 100% aandacht aan de klant.

Leon Koenders

Koenders Onderhoudservice
Bekijk de website voor meer informatie!

“Je hebt bij MBC niet het gevoel dat je één van de honderd bent.”

Koenders Onderhoudservice is een klein schilders- en klusbedrijf uit Boxtel dat met name in de regio Midden-Brabant werkzaamheden verricht. De klant kan terecht voor alle klussen in en om het huis, van schilderwerken binnen en buiten tot houtrotsanering en timmerwerken. Het is voor eigenaar Leon erg belangrijk om afspraken na te komen en kwaliteit te leveren. Daarom wordt er met kwalitatief goede producten gewerkt en indien nodig wordt er samengewerkt met een gespecialiseerde collega uit zijn eigen netwerk voor het beste resultaat.

Leon: “MBC is een kleinschalig accountantskantoor dat betrouwbaar is, je hebt niet het gevoel dat je één van de honderd bent. René is deskundig en ook bij MBC staat persoonlijk contact en het nakomen van afspraken centraal. Daarom geef ik MBC een 9.”

Tips en tricks voor andere ondernemers: “Maak van te voren een goed plan, weet wat je wilt. Ben duidelijk naar je klanten, lever kwaliteit en kom je afspraken na!”

Jan van Esch

Melkgeitenbedrijf van Esch
 

"MBC is het verlengstuk van mijn bedrijf en helpt ons zowel bedrijfskundig als fiscaal optimaliseren."

Melkgeitenbedrijf van Esch exploiteert 2 melkgeitenbedrijven in Bakel en Heukelom. Meer dan 40 jaar geleden ben ik in Heukelom gestart met 50 melkgeiten. De geitenmelk exporteren we naar Frankrijk, waar er voornamelijk Franse geitenkaas van gemaakt wordt. Jan: “ons familiebedrijf is een voorbeeld voor vele melkgeitenbedrijven in Nederland en door middel van hard werken en gezond boerenverstand hebben we dit gerealiseerd”

Het familiebedrijf is inmiddels al meer dan 30 jaar een plek waar ex-gedetineerden en probleemjongeren terecht kunnen om te re-integreren. Melkgeitenbedrijf van Esch biedt een interne heropvoeding aan zodat deze jongeren na een half jaar met een positief gevoel, met nieuwe inhoud in hun rugzak, verder kunnen met hun leven.

Jan: “René heeft een brede kennis van zaken zowel voor bedrijfskundig als fiscaal advies. René is allround accountant en een goede sparringspartner. Hij is to-the-point en lost vele problemen praktisch op. René is als het ware een verlengstuk van ons bedrijf en daarom geef ik MBC een 9.”

WIL JE MEER INFO?